WIE ZIJN WE

Housekeeping & Cleaning Services is de onmisbare speler voor hotelonderhoud.

HKS maakt immers deel uit van een in 1971 opgerichte groep die vandaag verschillende activiteiten groepeert die elk door een van onze dochterondernemingen wordt vertegenwoordigd.

ONZE MERKEN

Logo Home Cleaning Services - tout type de nettoyage pour particuliers et professionnels

De schoonmaakspecialist voor kantoren, winkelruimtes, ziekenhuizen en gemeenschappelijke ruimtes in woongebouwen. Deze afdeling voert ook losse werkzaamheden uit voor professionals en particulieren zoals de reiniging van tapijten, meubelstoffen en de schoonmaak voor/na een verhuizing.

Logo Housekeeping & Cleaning Services - société de nettoyage d'hôtels

Een activiteit die volledig voor hotels bestemd is. We bieden onderhoudsdiensten en een dienstverlening op maat (of op vraag) aan. Deze afdeling biedt oplossingen aan voor het onderhoud van uw vestiging, beheert de minibars en de amenities, stelt uw onthaalpersoneel aan of verzorgt uw ontbijt.

Logo 1 titre des services - agence de nettoyage pour particuliers

DIENSTENCHEQUES

Deze afdeling zorgt voor de schoonmaak van uw woning, de was, de strijk of de bereiding van maaltijden met dienstencheques. We bedienen ruim 1.000 klanten met meer dan 200 betrouwbare en uiterst bekwame huishoudhulpen.

Logo Handy Belgium - société d'hommes à tout faire - petits et grands travaux

Deze afdeling voert contractueel of tijdelijk kleine en grote werkzaamheden uit bij particulieren of in bedrijven. Onze professionals beantwoorden aan al uw behoeften, van loodgieterij en schrijnwerk tot schilderwerkzaamheden.

Logo Hospitality Management & Facility Services - mise à disposition de conciergerie

Deze afdeling groepeert alle activiteiten in verband met het facilitymanagement, het onthaal van uw klanten en het welzijn van uw werknemers. We stellen u eveneens een b2b en b2c conciërgedienst ter beschikking. We staan in voor het onthaal, het postbeheer, de aankoop van kantoorbenodigdheden, de organisatie van uw vergaderzalen, de catering en leggen uw personeel en uw klanten in de watten.

Sinds 1995 staan we u bij om u een aangename, nette en verzorgde vestiging te garanderen zodat uw klanten een onvergetelijke ervaring kunnen beleven.

Naast onderhoudsdiensten bieden we u eveneens exclusieve diensten aan.

Kiezen voor Housekeeping & Cleaning Services is kiezen voor uitmuntendheid. We zijn overal in België en Luxemburg actief en maken maandelijks ruim 40.000 kamers schoon.

We hebben ons succes voornamelijk te danken aan een luisterend oor, teams die elkaar aanvullen, de professionaliteit van onze medewerkers en de zin om ons werk goed te doen.

CERTIFICATEN

ugbn

LID VAN DE U.G.B.N

société eco responsable

ECOLOGISCH VERANTWOORD

Op zoek naar de ideale partner?